Bogácsi Tornyos-Villa panzió és vendégház - Bogács

Bogács, Bogácsi Tornyos-Villa panzió és vendégház

Bogácsi Tornyos-Villa panzió és vendégház, Bogács

Bogács

Hol vagyunk?
Szállásunk Bogácson a Fürdő út végén, a horgásztó közvetlen szomszédságában található. Az udvarban 6 gépjármű tud parkolni, bár a ház előtti út állapota miatt, alacsony építésű kocsival, a beállás némi ügyességet igényel.
Hányan férnek el nálunk?
Hat szobájában 2 fős elhelyezéssel 12 fő, a pótágyak kihasználásával, 22 fő pihenhet. Rendelkezésre áll ezen kívül még egy önálló apartman, ahol a hálóban 3 fő, a konyhában további két felnőtt, vagy három gyermek helyezhető el.
Milyen a ház felszereltsége?
Három teljesen felszeret konyha, bográcsozási és grillezési lehetőség segíti azokat, akik az üdülés alatt maguk szeretnek főzőcskézni. A házon belül az ebédlőkben, valamint az udvaron felállított pavilonban, vidám a közös evés-ivás.

Allergiások a só szobában is pihenhetnek, ami edzésre is alkalmas.

A szobákhoz- egy kivételével – saját fürdőszoba tartozik. Kábel TV minden szobában van, és a hűtők száma is – egy kivételével - a szobák számához igazodik.

Étkezési lehetőség!
Aki teljesen ki akar kapcsolódni és, nem akar a szabadsága alatt háztartást vezetni, reggelit, vagy félpanziót kérhet, ahol megbeszéljük az étlapot, tekintettel vagyunk a különböző diétákra, közte akár a cukorbeteg, glutén és kazein érzékeny, vagy paleolit diétára is.

Nyaralás!
Június 28- és augusztus 31 között előnyben részesítjük a vasárnaptól-vasárnapig foglaló, vagy egyéb egy hétre érkező kedves vendégeinket, őket szerda este egy kemencés, vagy bográcsos vacsorával lepjük meg.

A foglaló a várható szállásdíj 30%-a. A foglalást a foglalási díj beérkezését követően véglegesítjük. A szabad helyek 1-4 napon belüli foglalása esetén a foglaló dolgát is megbeszélhetjük a (06) 70 9425-928-as telefonszámon.

Vállalkozások figyelem!

Ha kényeztetni akarják üzleti partnereiket, vagy kedves közvetlen munkatársaikat,

„ Kemencés ott alvós buli”-t élvezhetnek nálunk a szeptember 1 és május 31 közötti időszakban.
Zene, megbeszélés szerinti kemencés menü, az ital fejenként: pálinka 1 pohár, sör 2 üveg, bor fél liter, vagy üdítő 2 l. + reggeli, csak 15000 Ft/fő/éj. Ha – további napokra - még maradni kívánnak, azt a fentebb részletezett alap-áron tudjuk biztosítani.

Szeretettel várjuk Önöket: Ica néni, Pista bácsi

Képek a szálláshelyről: Bogácsi Tornyos-Villa panzió és vendégház

Bogácsi Tornyos-Villa panzió és vendégház, 3412 Bogács, Kökény utca 23

Bogács-Tornyos Villa - Bogács


Árak:

Szállás: 3000 Ft/fő/éj 

Gyermekeknek 1000 Ft a kedvezmény, 5 év alatt pedig ingyenes

Reggeli: 990 Ft/fő
Vacsora: 2000 Ft/fő
Diétás felár: 20%

Egy ágyas felár: 1500 Ft/fő/éj
Egy éjszakás felár: 1500 Ft/fő/éj. Egy éjszakára június 1- szeptember 30 között sajnos nem áll módunkban vendéget fogadni.

Minden fajta Üdülési csekket elfogadunk!


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!