• 4200 Hajdúszoboszló, Kölcsey utca 28.
  • 06-20-481-5484

Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló

Anikó Apartmanház, Hajdúszoboszló

Üdvözöljük Hajdúszoboszlón, az Anikó Apartmanházban!

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton.
Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke.

Ez az a táj, 'ahol az ég a földdel összeér', nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel. A határ a híres puszta, a 'dicső rónaság'. Hortobágy felé kissé lejt, a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter.

Még 'folyója' is van Szoboszlónak, a rajta átkanyargó Kösely, ami Hőgyes Endre (1847-1906), az innen származó híres orvostudós szerint olyan jellegzetessége a településnek, mint fővárosunknak a Duna.

Való igaz, amit a gyógyfürdő szlogenje is állít:

'GYÖNGYSZEMÜNK AZ EGÉSZSÉG' ,
de a fedett és a szabadtéri gyógyfürdő népszerűségét is túlszárnyalja nyáron a strandé, amely az ország legnagyobb fürdőkomplexuma, szabadidőközpontja május elsejétől szeptember végéig. Ebben az öt hónapban főként a strandturizmus hódít.

Apartmanok

Apartmanházunk Hajdúszoboszlón a Kölcsey utcában, a fürdő szomszédságában található. Májustól októberig várjuk vendégeinket. Hat db apartmanunk, kettő és négyágyas konyhával, TV-vel, fürdőszobával, mikróval és konyhai felszereléssel ellátott. Udvari tűzhely, füves kert, kertibútorok, erkély és mini konditerem segíti a vendégek zavartalan pihenését. Zártparkolónkban biztonságban tudhatja autóját.

     ÁRAINK (az idegenforgalmi adót tartalmazza):

      Főszezonban:
                4 ágyas 12 000 Ft./éj/szoba
                3 fő részére 10 000 Ft./éj/szoba
                2 ágyas 6 500 - 7 500 Ft./éj/szoba

      Elő- és utószezonban:
                Megegyezés szerint.

Foglalást minimum 2 éjszakára fogadunk el!
 

Lakások


A Major u. 47. sz alatt 2 darab 2 hálószobás, amerikai konyhás 2008-as átadású földszinti, zárt udvaros lakás terasszal kiadó. A lakások hat személyesek.

Parkolás a zárt udvarban lehetséges.

    ÁRAINK
(az idegenforgalmi adót tartalmazza):
      4 fő részére 14 000 Ft/lakás/éj
      5 fő részére 16 000 Ft/lakás/éj
      6 fő részére 18 000 Ft/lakás/éj

Foglalást minimum 2 éjszakára fogadunk el!

Üdülési csekket elfogadunk!

Szabadidős programok egész éven át:
Különösen nyáron a fürdővendég időtöltése nem szorítkozik csupán a medencékben ücsörgésre, a napozásra. Annyi sportos kikapcsolódásra van lehetőség a strandon belül és kívül, hogy már a leltárszerű felsorolás is hosszadalmas lenne! A már említett fedett uszoda a vízisportok szerelmeseit várja. Az uszoda előtti parkolóban street ballra van lehetőség. A teniszezni vágyóknak tucatnyi pálya áll a rendelkezésükre a sportlétesítményekben. A sportrepülőtéren már két évtizede rendeznek ejtőernyős versenyeket, nemzetközi vitorlázórepülős erőpróbákat, hőlégballon-bemutatókat. A repülőtér ad otthont nyáron a népi kirakodóvásároknak, a birka- és slambucfőző örömnapoknak . A Hajdúszoboszlói Nyár rendezvényeinek ékességei a Kösely-kupa lovasverseny, lovasbemutató, a különböző parádés felvonulások, a Hajdúvárosok Találkozójának műsorai - néptánc, majorett stb. - a Fesztivál téren, ami a József Attila utcán található a strand tőszomszédságában.

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszésüket, legyen Ön is a vendégünk az Anikó Apartmanházban Hajdúszoboszlón!

Képek a szálláshelyről: Anikó Apartmanház

Anikó Apartmanház, 4200 Hajdúszoboszló, Kölcsey utca 28.

Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló


Ajánlat kérés, kapcsolat felvétel

* - kötelezően kitöltendő mező

A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!