Magdaléna Vendégház - Tiszafüred

Tiszafüred, Magdaléna Vendégház

Magdaléna Vendégház, Tiszafüred

Tiszafüred

A Tisza-tó fővárosában, TISZAFÜREDEN,  a felújított Magdalena Vendégházunk, a Tisza-tó partján, 3 hálószobás, nagy nappalis, 2 fürdőszobás, étkező konyhás családias Apartmanház: 6-8 fő Vendég fogadására alkalmas.  A hatalmas ódon fák alatt, grillező, bográcsoló, a gyümölcsös kertben mindenkor friss gyümölccsel várjuk Önöket, hogy a kristály tiszta levegőn, pihenjenek  és sok-sok élményt gyűjtsenek, a horgász- és vízi Paradicsomban. Minden héten gazdag programból választhatnak: A májusi „Tiszaparti Majálistól”, a június 23-24 „Tiszai kérész virágzástól”….  az őszi Sárkányhajó, fogathajtó Verseny…a téli lékhorgászatig  változatos  Programokat kínálunk.:

Tiszafüred az élő Tisza és a Tisza-tó partján épült üdülőváros, a Hortobágyi Nemzeti Park kapujában fekszik, ahol naponta  Puszta programokon, 2 órás  echós szekerezésen vehetnek részt a Vendégek:

őshonos szürke marha gulyák, racka juh csordák, lovas- csikós bemutatók élmények gazdagítják a békés Pusztában az itt töltött napokat.
A Tisza-tó Európai hírű vízi- és madárrezervátuma, a madárlesek, a hazai és külföldi turisták kedvelt pihenőhelye, horgászparadicsoma,
A kanyargós, vízi ösvények mellett fészkelő  madarakhoz, a vízi- öko tanösvényhez, a szigetekhez, csónakkal juthatnak be,
Az apartmanháztól 10 percre, megnyílt 25 ha-os  ÚJ „Kaland Sziget”, amely minden korosztálynak rejteget meglepetést, izgalmas kalandot és felejthetetlen élményeket.
A szezon előtt nyílt meg a szomszédos Poroszlón, / 5 km/ az Öko-   centrum: Közép-Európa legnagyobb 720 000 l-es édesvízi hal akváriuma, víz alatti alagúttal, egzotikus vízi állatokkal, vízi játszótérrel, animációs programokkal.
A Tiszai gátak ma már alkalmasak arra, hogy kerékpárral, csónakkal, vagy gyalogosan körbejárjuk a Tavat, élvezzük a Tiszai strandokat, a gyönyörű vízi világot. 
Tiszafüred nemcsak a vízi- és zöldturizmusáról híres, hanem egész évben működő Termál Fürdőjéről, és élmény strandjáról, ahová több hetes gyógy kúrákra érkeznek a relaxálni vágyó belföldi és külföldi vendégek.
A Tiszai Nádfedeles Csárdákban, kerthelyiségekben, a hal- és pusztai ételek ízei felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtanak.
 Tiszafüred vonzerejét növeli az egész nyáron megrendezésre kerülő, kulturális, és zenei és sport programok, / minden héten más-más program/:Halas-napok, horgász versenyek,  amelyek ingyenesen látogathatók, a Vendégháztól 5-percre kiépített szabadtéri színpadon.

A Tiszafüredi Magdalena Vendégháztól a Tisza-tó és a Termálfürdő, az éttermek és a szabadtéri programok 5-10 perces kényelmes sétával elérhetőek. A családok, baráti társaságok számára kialakított 6-8 fős Vendégház:, felszerelt konyhás-étkezős, teraszos, kertes ház, igényes berendezéssel, parkolókkal rendelkezik. A parkosított pihenőudvar mögött gyümölcsös kertet találunk, ahol kora tavasztól késő őszig érik a zamatos gyümölcs, amit a vendégeink, szabadon fogyaszthatnak.
Az üdülő övezetben épült Vendégházzal szemben műemlék vadászkastély áll, hatalmas park közepén, a csend és a jó levegő mellé VENDÉGSZERETETÜNKET kínáljuk.

Közelében található programok - kínálatok:

Tiszafüredi kiépített szabad strand a Tisza-tóban: 5 perc / ingyenes. SPORTOLÁSI, - CSÓNAKÁZÁSI lehetőséggel, a strandon 14 melegkonyhás étterem, csárda, kávézó üzemel.

Tiszafüredi termál strand: 10 perc / fedett termálvízzel / gyógy szolgáltatásokkal

Rendezvény-tér: / 5 perc / Zenei- Kulturális Fesztíválok, Szinházi esti előadások, az egész szezon alatt.

Kerékpár túrák, körbe a Tisza Tó gátjain kiépített kerékpárúton, / kölcsönzés /

Horgászási lehetőség: partról, csónakból: információ a Vendégháznál.

Bevásárló központok: SPAR, LIDL, Penny, / 5perc / Tesco. Mindennap zöldség- gyümölcspiac, a város központjában. Szombatonként ÓRIÁS vásár.
TURISZTIKAI VONZERŐINK HONLAPJAIT
indulás előtt érdemes böngészni:

Robin KALAND- Sziget: / 10 perc / 25 ha-os sziget közel 50 élmény attrakcióval. On-line: www.kalandsziget.hu

„ÚJ” Tisza-tavi ÖKOCENTRUM: 6 km POROSZLÓ. EURÓPA legnagyobb édesvízi halakváriuma, 3 dimenziós mozi, 7 ha-os állatsimogató, Pillangó ház, Vízi-sétány stb. On-line: www.ttoc.hu

SZABICS Kikötő és Szabadidő-PART. Vezetett túrák a MADÁR-REZERVÁTUMBAN és csónakkölcsönzések. On-line: www.szabicskikoto.hu, www.okoturak.hu

TISZA-TAVI Vízi Sétány és Madárrezervátum (Poroszló). A víz fölött cölöpökön épített 1500 m hosszú padló-úton kényelmesen fedezheti fel a Tisza-tó természeti értékeit, élményeit, vízi és madárvilágát. On-line: www.tiszataviokocentrum.hu

Tisza-Tavi hajózás: Menetrendszerinti hajójáratok, Tiszafüred és Poroszló között: 700 Ft /fő, vagy hosszabb tiszai hajóutak, diszkóhajók. On-line: www.tiszatavihajozas.hu
HORTOBÁGY: „Pásztorok földje”

Tiszafüredtől 20 perces kiváló minőségű autóúton elérhető, ahol egész évben felfedezheti a pásztor élet csodáit, hagyományait, állatvilágát, amelyek csordákban járják a PUSZTÁT. Idegenvezetővel, lovas kocsikkal megtekinthetők: a szürke marhák, nóniusz lovak, hortobágyi racka juhok, mangalica malacok, házi bivalyok. A csordákhoz, a madárkórházban, az állatparkban echos szekérrel, kisvonattal, lovas kocsival is eljuthatunk:
KILENCLYUKÚ HÍD az első állomásunk:

Ahol információs iroda is működik: Látogatóközpont és információs központ: www.hnp.hu
MADÁRKÓRHÁZ-MADÁRPARK - „gyerekröptető”

www.madarkorhaz.hu
MÁTAI MÉNES- PUSZTAI GULYÁK MEGTEKINTETÉSE

www.hortobagy.eu
PUSZTAI ÁLLATPARK

www.pusztaiallatpark.hu
Hortobágy-halastavi KISVASÚT

www.hnp.hu

5 km kisvasúttal a halastavak között, ahol 300 madárfaj fordul meg egy évben. A Hortobágy költöző madarai ezerszínű pompázó pusztán pihennek meg, a halas tavak mentén.

Képek a szálláshelyről: Magdaléna Vendégház

Magdaléna Vendégház, 5350 Tiszafüred, Gesztenyés u. 22.

Magdaléna Vendégház - Tiszafüred


Aktuális áraink

Csak szoba bérlése nem lehetséges. Az árak 4-8 főre értendőek, és csak az egész ház bérelhető ki. Mindhárom Széchenyi kártyát elfogadjuk.

A Vendégház ára:
   
    4 főre: 14.000 Ft /éj
    6 főre: 18.000 Ft /éj
    8 főre: 20.000 Ft /éj


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!