Marianna Center Hotel Étterem - Vásárosnamény

Vásárosnamény, Marianna Center Hotel Étterem

Marianna Center Hotel Étterem, Vásárosnamény

Vásárosnamény

Szállodánk 20 szobával, étteremmel, 200 fős konferencia teremmel, továbbá szaunával, valamint egy őrzött, zárt gépkocsi parkolóval is rendelkezik.
Fürdőszobás, televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt légkondicionált szobáink, igazi kényelmet nyújtanak vendégeink számára.
Éttermünkben a legkülönfélébb ízekkel fogadjuk a hozzánk érkezőket.
Étlapunkon, a tájjellegű és a vegetáriánus ételek mellett, a pikáns ízek kedvelői is megtalálhatják kedvenceiket.
Vadásztermünk lehetőséget nyújt, társas összejövetelek megrendezésére.
200 főt befogadó, teljesen felszerelt konferenciatermünk, kiválóan alkalmas üzleti tárgyalások, baráti, családi összejövetelek, bankettek, esküvők, lebonyolítására.

Szállodánk 20 szobával rendelkezik. Fürdőszobás, televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt légkondicionált szobáink, igazi kényelmet nyújtanak vendégeink számára.

Éttermünkben a legkülönfélébb ízekkel fogadjuk a hozzánk érkezőket. Étlapunkon, a tájjellegű és a vegetáriánus ételek mellett, a pikáns ízek kedvelői is megtalálhatják kedvenceiket.
Vadásztermünk lehetőséget nyújt, társas összejövetelek megrendezésére.

Nyári hónapokban kellemes kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket nyújt a Gergelyiugornyai üdülő övezet, amely szállodánktól 200 méterre található. A Tiszai szabad strand, a Szilva Termál és Wellness Fürdő valamint az Atlantika Vízividámpark biztosítják az aktív pihenést gyermekeknek és felnőtteknek.

Szállodánktól néhány lépésre található, a városi piac, szupermarket, gyógyszertár, és egy nagy bevásárlóközpont, valamint, a Beregi Múzeumnak otthont adó, és nemrég felújított Tomcsányi kastély is.
Kirándulni vágyó vendégeink megismerkedhetnek a folyókkal szabdalt csodálatos szamár-beregi tájjal, valamint e térség gazdag kulturális, néprajzi és gasztronómiai értékeivel.
E vidék legjellegzetesebb gyümölcse a szilva, melyből a helyiek csodás ételeket készítenek, a híres Szatmári szilvapálinka, illetve szilvalekvár kóstolása mellett, itt az elkészítésükkel testközelből ismerkedhetnek meg.
Kárpátaljai kirándulások tökéletes kiindulópontja a város, szállodánk körutazásokat szervez, a szatmár-beregi tájvédelmi körzet mellett, a határon túli nevezetességekhez is.

 

Képek a szálláshelyről: Marianna Center Hotel Étterem

Marianna Center Hotel Étterem, 4800 Vásárosnamény, Szabadság tér 19.

Marianna Center Hotel Étterem - Vásárosnamény


Szép kártyát elfogadunk!

A szobaáraink:

  • egy ágyas: 6000ft
  • kettő ágyas: 8000-9000ft
  • három ágyas: 11000ft
  • diákoknak: 3000ft/fő
  • a reggeli már 890ft-tól

A szoba árak a forgalmi adót nem tartalmazzák, ami 300ft /fő


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!